We love what we do

Onze aanpak


Total Yacht Care werkt in project vorm, dat wil zeggen dat we ook een projectmatige benadering toepassen. Omdat geen project hetzelfde is organiseren wij voor aanvang een ”Pre Project Meeting” tijdens deze meeting willen we met alle stakeholders de verschillende variabelen, wensen, eisen maar ook beperkingen inzichtelijk maken om onze aanpak hier zo goed mogelijk op aan te laten sluiten en vertraging of teleurstelling achteraf te voorkomen.

Nieuwbouw

Na de Pre Project Meeting volgt ons plan van aanpak:

  • Specifieke Coatingspecificatie
  • Planning
  • Checkpoints

Zo houden wij snelheid in het project en garanderen we de kwaliteit die voor ogen is.

Project

Gedurende het project prefereren we een open communicatie om de planning van de verschillende disciplines zo goed mogelijk op elkaar aan te laten en blijven sluiten.

Transparantie


Tijdens de uitvoering van het project informeren en betrekken we de stakeholders regelmatig bij de voortgang van het project.
Dit doen we oa op de in de ”Pre Project Meeting” vastgelegde hold & witness points. Om de opdrachtgever en of eigenaar zoveel mogelijk inzicht te geven leveren we na oplevering een Coatingdagboek en of bestek van het project.

Custom Made

Omdat we bij Total Yacht Care alle disicplines als geen ander beheersen zijn we in staat om aan de hoogste eisen te voldoen.

Internationaal

Door de projectmatige benadering kan Total Yacht Care meerdere projecten tegelijkertijd, zowel internationaal op locatie als op verschillende locaties in Nederland verzorgen zonder in te boeten aan kwaliteit. Wij ontzorgen uw werf zoveel mogelijk op gebied van apparatuur en logistiek.

Total Yacht Care B.V.
0313 31 21 03
info@totalyachtcare.nl

© 2019 Total Yachtcare. All rights reserved