We love what we do

Onze aanpak


Omdat elk schip een uniek verhaal heeft onderwerpen wij re-fit projecten altijd eerst aan een grondige inspectie. de inspectie wordt zonodig uitgevoerd in samenwerking met opdracht gever en inspecteurs zodat er zoveel mogelijk inzichten worden verzameld en dat we met een op maat gemaakt plan verder kunnen. Tijdens deze inspectie kijken we naar de algehele staat van het verfsysteem en brengen we de wensen van de opdrachtgever zo goed mogelijk in kaart waarna we met de verschillende stakeholders een gespecificeerd plan van aanpak zullen opstellen.

Refit

Wilt u meer weten over een re-fit, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.


Onze specialisten staan u graag te woord voor meer informatie of een eventuele inspectie.

Onderhoud

Ook voor de regelmatig terugkerende onderhoudswerkzaamheden kunt bij ons terecht.


Voor meer informatie betreffende ons service aanbod www.klikhier.nl

Gegarandeerd


Total Yacht Care heeft jarenlange ervaring men is door haar projectmatige aanpak in staat om garantie te geven op de verschillende onderhoudswerkzaamheden.

Special effects

Omdat elk schip Uniek is, en omdat elke eigenaar uniek is, is er niks mooiers dan dit op een unieke manier te uiten.


Met onze jarenlange ervaring kunnen wij deze unieke uitstraling bieden doordat wij uw schip in elke gewenste kleur en zelfs effect kunnen spuiten.

Internationaal

Door de projectmatige benadering kan Total Yacht Care meerdere projecten tegelijkertijd, zowel internationaal op locatie als op verschillende locaties in Nederland verzorgen zonder in te boeten aan kwaliteit. Wij ontzorgen uw werf zoveel mogelijk op gebied van apparatuur en logistiek.

 

Total Yacht Care B.V.
0313 31 21 03
info@totalyachtcare.nl

© 2019 Total Yachtcare. All rights reserved