Uw jacht is bij ons in
goede handen!

Total Yacht Care is al vele jaren dé jachtschilder en specialist in bootonderhoud. Dankzij onze uitgebreide expertise kunnen we een compleet dienstenpakket aanbieden voor herstel, renovatie en onderhoud van het in- en exterieur van schepen. Of het nu om een casco gaat of om een schip waar u al jaren plezier aan beleeft, wij brengen het in optimale conditie.

Ons hechte team bestaat uit gepassioneerde professionals met liefde voor hun vak. Wij leiden intern, enthousiaste gemotiveerde mensen op voor dit ambachtelijke vak, met de kennis en technieken van morgen. Daarnaast beschikken wij over een grote database aan vaste freelancers die wij ad hoc kunnen inzetten, zodat we uw opdracht, op elk moment kunnen aanpakken.

Hugo Poot
Directeur Total Yacht Care

Wij staan bekend om de kwaliteit van ons werk, hier zijn wij trots op.
Onze standaard is
uitmuntend en voor minder gaan we niet!

Total Yacht Care geloofd in een persoonlijke aanpak, dit zit voor ons in een stukje maatwerk en flexibiliteit. Zo kunnen wij de gewenste werkzaamheden uitvoeren bij u in de buurt. Wij zoeken voor u een geschikte locatie, zodat transport wordt voorkomen of beperkt. Total Yacht Care kan op deze manier voor u aan de slag door heel Nederland!