Onze aanpak


Elke ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Omdat de sleutel tot succes voor een juiste conservering voornamelijk in de voorbehandeling tot stand komt heeft Total Yacht Care zich gespecialiseerd in straal werkzaamheden.

Stralen

Zandstralen is een oppervlaktevoorbehandeling van harde ondergronden waarbij met behulp van een compressor en straalinstallatie oppervlakte verontreiniging verwijderd word en waarmee tevens direct een oppervlakteprofiel gecreëerd kan worden ten behoeve van een correcte hechting van het verfsysteem.

Specificatie

Onze specialisten stralen volgens de overeengekomen specificatie van de coatingsleverancier voor het gespecificeerde verfsysteem, na het stralen voeren we verschillende oppervlakte metingen uit om te toetsen of het profiel en de reinheid overeenkomt met de specificatie alvorens we tot conservering overgaan.

Jarenlange ervaring


Total Yacht Care heeft jarenlange ervaring opgebouwd met het stralen en conserveren van verschillende constructies volgens veel verschillende normen die in de industrie gelden, hierbij kunt u denken aan oa. NACE SSP-PC, ISO

Wilt u meer weten over straal werkzaamheden, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord voor meer informatie of een eventuele inspectie.

Internationaal

Door de projectmatige benadering kan Total Yacht Care meerdere projecten tegelijkertijd, zowel internationaal op locatie als op verschillende locaties in Nederland verzorgen zonder in te boeten aan kwaliteit. Wij ontzorgen uw werf zoveel mogelijk op gebied van apparatuur en logistiek.

Total Yacht Care B.V.
0313 31 21 03
info@totalyachtcare.nl

© 2019 Total Yachtcare. All rights reserved